Aanbieding:Contact:

DIJKSTRA-CV
Heerenveen
: info@dijkstra-cv.nl

: 06-42732555

KvK nr: 01110150

Algemene voorwaarden


Intergas

Wist u dat bijna alle HR-combiketels maar half zo 'HR' zijn als ze lijken? Hoog Rendement op de verwarming, jazeker. Maar niet op warm water. En dat is jammer, want dan kan uw gasrekening nog flink tegenvallen. Dubbel HR vindt u wel bij Intergas. Intergas biedt u namelijk een serie combiketels met de revolutionaire 'Dubbel HR-technologie'. Dankzij de gepatenteerde aluminium warmtewisselaar met twee gescheiden koperen circuits, heeft u Hoog Rendement op zowel centrale verwarming als op warm water. Dubbel Hoog Rendement. Dus ook dubbel profijt.

De Consumentenbond zegt: 'Beste Koop'
De ketel scoorde op alle testonderdelen 'goed' tot 'zeer goed'. En dat bij een zeer aantrekkelijke prijs. Met een relatief lage investering geniet u dus van maximaal comfort in verwarming en warm water. En bespaart u ook nog eens maximaal op uw stookkosten.

Zuinig met energie.
Intergas Kombi Kompakt HR-ketels zijn traploos moduIerend. Het vermogen wordt dus automatisch aangepast aan uw warmte- en warm- water behoefte. Zo verbruikt u dus nooit meer gas dan nodig is. Met een rendement van 109% voldoen ze aan de hoogste Gaskeur classificatie voor Hoog Rendement(HR 107) en HR warm water (HRww). Door deze cv-ketel te gebruiken in combinatie met een (Open Therm) thermostaat heeft de kamertemperatuur invloed op het moduleren van de ketel en de temperatuur van het cv-water.

Royaal in keuze.
De Intergas Kombi Kompakt HR 22 geeft 6 liter warm water van 60°C per minuut, ofwel 10 liter gemengd water van 40°C. Voldoende voor een comfortabele douche of bad. Voor nog meer warmwatercomfort is er de Intergas Kombi Kompakt HR 28. Met maar liefst 8 liter van 60°C per minuut, ofwel 13 liter per minuut gemengd water van 40°C, dus geschikt voor veeleisend badkamergebruik.

15 jaar garantie op warmtewisselaar.
Op de warmtewisselaar het belangrijkste onderdeel van de ketel krijgt u 15 jaar garantie. Op de overige onderdelen 2 jaar. De Intergas-ketels worden met de grootste zorg geproduceerd, getest en afgesteld. Intergas is een puur Nederlands fabrikaat met een jarenlange traditie waar het gaat om vernieuwende technologie, kwaliteit en veiligheid.