Aanbieding:Contact:

DIJKSTRA-CV
Heerenveen
: info@dijkstra-cv.nl

: 06-42732555

KvK nr: 01110150

Algemene voorwaarden


Gastenboek

Laat hieronder een berichtje achter!

Het antwoord op de volgende som:

Enter the result of the arithmetical operation from this image

210 bericht(en)

 1. Weer een top service! Kan deze man aanbevelen voor zowel storingen als ook zeker voor het onderhoud (behoud van de ketel). Ik hoop tot een volgende keer! (Voor onderhoud)
  Heerenveen


 2. Deze week even een onderhoudsbeurt laten uitvoeren door Dijkstra, snel en vakkundig! De CV ketel die drie jaar geleden bij hem is aangeschaft draait nog steeds als een zonnetje. Benieuwd welke ketel het is, nou, een REMEHA AVANTA 24C een topketel! Off the record, een Tado thermostaat erbij en het draait nog mooier!
  Leeuwarden


 3. Probleem met ketel goed verholpen. Kundig iemand met verstand van zaken
  Aanrader!
  Tijnje


 4. Omdat ik de mededeling bij het gastenboek zag, wil ik ik toch even reageren. In augustus heb ik een CV ketel gekocht bij Dijkstra Warmtetechniek uit Kootstertille, dus NIET bij Dijkstra-CV uit Heerenveen. De montage was een ramp, heel veel slordigheden (gebroken vul-slang, gebroken tegel door het laten vallen van de het expansievat, stuk getrokken netwerkkabel, de ketel maakt een fluittoon en nog meer) en geen enkele reactie op al mijn klachten, en natuurlijk niets verholpen. Ook ik ben er toen ingetrapt om op deze site mijn misnoegen te tonen. Misschien is dit precies de bedoeling van Dijkstra Warmtetechniek? Dus mensen trap er niet in. Dit is niet de site van Dijkstra Warmtetechniek en aan de berichten te zien is Dijkstra-CV uit Heerenveen betrouwbaar. Dijkstra-CV succes en sorry voor de vergissing.
  Jacob Smid


 5. Let op! U bevindt zich op de website van DIJKSTRA-CV uit HEERENVEEN. Dit is NIET de website van Dijkstra Warmtetechniek uit Kootstertille.


 6. Op 14 oktober jl. (het berichtje in dit gastenboek is inderdaad wat aan de late kant) hebben wij onze oude Nefit Ecomline laten vervangen door de Nefit Trendline II HRC 25. Jos was keurig op tijd bij ons thuis en ging gelijk aan de slag. De oude cv ketel en bijbehorende materialen zijn netjes afgevoerd en rond half vier kon de nieuwe cv ketel aan zijn werk beginnen. Josquin heeft zeer net werk geleverd en daarbij ook de nodige adviezen gegeven voor o.a het onderhoud van de cv ketel. Al met al kan ik Josquin dan ook zeker aanbevelen als u toe bent aan vervanging van uw cv ketel. Jos, bij deze alsnog bedankt!
  Leeuwarden


 7. Na een onderhoudsbeurt uitgevoerd door de Energiewacht bleek al snel dat er een onderdeel vervangen moest worden, geen grote kosten, maar gelet op de leeftijd van de VR Vaillant ketel (20 jaar) leek het ons toch verstandiger om nu eindelijk maar eens over te gaan tot de aanschaf van een nieuwe ketel. Aangezien we verleden jaar al hadden gekeken naar de site van Dijkstra en de goede reviews hadden gelezen hebben we, na een goede voorlichting van Dijkstra, besloten om een Remeha ketel (Avanta 28c) te laten plaatsen. We hebben op dinsdag 6 oktober contact gehad en op woensdag 7 oktober om ongeveer 08.30 uur kwam Dijkstra met de nieuwe ketel en om ongeveer 15.00 uur was alles gefixt inclusief een dakdoorvoer en keurig netjes de oude horizontale afvoer van de oude VR ketel verwijderd en afgedekt met een dakpan. Het ziet er allemaal netjes en strak uit, bedankt Josquin voor de snelle service, we kunnen je aanbevelen bij iedereen die toe is aan vervanging van de cv ketel zodat ze er straks in de winter lekker warmpjes bij zitten, thanks!
  Leeuwarden


 8. Wij zijn erg blij met onze Remeha Calenta CV, deskundig geplaatst en met een uitstekende kwaliteit-prijs verhouding. Wat ons betreft is Dijkstra-CV een aanrader! Het binnenklimaat is hier weer aangenaam en uit de douche komt ipv een straaltje weer veel lekker warm water, Josquin Dijkstra bedankt!


 9. Dhr. Dijkstra heeft me helder geadviseerd, was transparant in het offerte traject en heeft netjes, vakkundig en volgens afspraak de ketel geplaatst. Zeer tevreden! E. Visser
  Groningen


 10. alweer een nieuwe ketel geplaatst door dhr.dijkstra,en uiteraard weer vakkundig gedaan zoals altijd,gunstig geprijst en een perfecte ketel,bedankt dijkstra ik heb het weer lekker warm.gr.leo
  Hoogkarspel


 11. Nieuwe Nefit cv ketel + Easy thermostaat geïnstalleerd. Na eerste aanvraag per mail snel contact opgenomen en geplaatst naar volle tevredenheid. Tevens scherpe prijs. Aanrader.
  Oranjewoud


 12. Nieuwe cv-ketel en klokthermostaat geplaatst. Alles vakkundig en perfect uitgevoerd. Dijkstra-cv is aanrader!! Heerenveen. Fam. Mast


 13. na enkele teleurstellende ervaringen met andere installatiebedrijven, die zich niet aan de gemaakte afspraken hielden, zijn wij via internet bij Josquin Dijkstra terechtgekomen. de lovende aanbevelingen in het gastenboek hebben ons doen besluiten onze nieuwe Nefit-ketel door Josquin te laten installeren. wij kunnen ons helemaal aansluiten bij deze lovende woorden, want ook bij ons heeft hij die waargemaakt in augustus. aan te bevelen.
  fam. van der Heide, 26.10.2014
  Franeker


 14. fantastisch advies! perfect geinstalleerd. een goed apparaat! tegen een scherpe prijs! tevens was het geen probleem om de ketel van mijn ouders met voorrang te vervangen! en de afstand Heerenveen - Vogelenzang is al gauw 2.15 uur rijden! Top!


 15. We zijn erg tevreden met onze nieuwe cv ketel. Het was fijn dat het installeren op korte termijn kon,omdat het in onze vakantie moest voor ons zomerhuisje. Het is netjes geïnstalleerd . En scherp geprijsd .
  Norg


 16. De nieuwe Nefit draait inmiddels alweer een half jaartje en we zijn uitermate tevreden. Netjes en vakkundig aangelegd door Dijkstra!
  Oldemarkt


 17. Goede ervaring. Scherpe prijs bij prima installatie. Snel en goed. Wat wil je nog meer.
  Heerenveen


 18. Onze ketel is snel en vakkundig geplaatst. Josquin heeft netjes werk geleverd voor een scherpe prijs. Ons kacheltje brand, nu de uwe nog;) alles duidelijk afgesproken en heldere behandeling. zeer aan te raden.
  Bunschoten


 19. Josquin Dijkstra heeft bij ons een Nefit ketel met Easy thermostaat geplaatst. We hebben voor Dijkstra-CV gekozen vanwege de snelle en scherpe offerte. De plaatsing verliep ook voorspoedig en netjes, waarbij enkele bestaande buizen met roestaanslag keurig vervangen zijn. Aan te bevelen!
  Nieuw Vennep


 20. We zitten er weer warmpjes bij dankzij de nieuwe ketel geleverd door dhr Dijkstra. Alles netjes geinstaleerd en netjes afgewerkt, duidelijke afspraken via de mail. We zijn erg tevreden.
  Munnekeburen


 21. Op 17-12-13 is onze nieuwe ketel door de dhr. Dijkstra geplaats. De ketel (Nefit Aquapower II) voldoet aan onze wensen. Daarnaast is Dijkstra een vakman die weet waar hij over praat en duidelijk advies geeft. En dit alles voor een scherpe prijs. Hij is zeker aan te bevelen!
  Ureterp


 22. Op 14-11-2013 heeft dhr. Dijkstra een Remeha Avanta 28C CW4 + iSense klokthermostaat geïnstalleerd. Alles tot in de perfectie en volledig zoals afgesproken uitgevoerd. Ik kan iedereen Dijkstra-CV van harte aanbevelen.
  Arnhem


 23. Dijkstra cv heeft op 23-12-2013 een Atag cv gemonteerd in een boerderij in Terherne. Dijkstra zelf deed alle werkzaamheden in een perfectie die je bijna nergens meer aantreft. Hij werkte erg stevig door tijd voor lunch pauze had hij bijna niet. Hij begon om 09.00 met het laten uit lopen van het water en 's middags om 14.55u brande de nieuwe cv alweer volle kracht. Rustig, vakbekwaam, exact wetend waar hij me bezig was werd in perfect tempo in de winter alles geregeld .
  Wij zijn TOP tevreden en kunnen jullie dit bedrijf aanbevelen.
  Terherne


 24. De offerte en installatie is geheel volgens afspraak verlopen. Een mooi resultaat. Aantrekkelijke prijs zeker gezien de kennis het vakmanschap en de nette afwerking. Snelle email reacties en Dijkstra is niet voor niets een ATAG SelectDealer. Bij ons is een mooie compacte ATAG E325C geïnstalleerd. Op mijn verzoek is de ketel iets hoger dan de oude Intergas ketel aan de muur geplaatst, zodat de wasdroger er nu wel onder past.
  Zeer aan te bevelen!
  Huizen

 25. Afgelopen oktober is er door dhr Dijkstra een ATAG cv ketel geplaatst. Uiterst scherpe offerte en goed geinstalleerd.
  Kan Dijkstra-cv dan ook van harte aanbevelen.
  Ijsselstein


 26. Een Nefit Aquapower II laten plaatsen tegen een zeer concurrerende prijs. Alhoewel de afstand naar mijn woonplaats niet gering is, was Josquin keurig op tijd. Netjes geïnstalleerd en ook nog een klacht in de gasaanvoer ontdekt. Misschien bij een Aquapower installatie zeker stellen dat er iemand thuis is om het mee naar de zolder te sjouwen; voor 1 persoon wat te groot en te zwaar.
  Josquin is een aan te bevelen installateur.
  Gemert

 27. Ik ben zeer tevreden over de geleverde werkzaamheden van Josquin Dijkstra. Een vriendelijke en deskundige man die weet waarover hij praat. Na het advies en de levering van de dakdoorvoeren heeft hij mijn nieuwe ATAG CV-installatie keurig geinstalleerd. De benodigde condenswaterafvoer heeft Josquin, via flink wat priegelwerk, zeer mooi (uit het zicht) aangesloten op een bestaande afvoer.
  Nogmaals mijn complimenten voor het geleverde werk!
  Freek ten Haken
  Hoevelaken

 28. Voordat ik aan mijn review begon heb ik even gekeken in het gastenboek. Ik kan niet anders dan me aansluiten aan alle lovende berichten van de heer Dijkstra en zijn echtgenote. Alles van het begin tot het einde prima volgens het boekje geregeld. Een zeer concurrerende offerte naar aanleiding van een korte fotosessie en een paar specifieke vragen van mijn kant. Alles in een dag geregeld terwijl Heerenveen toch een kilometer of 150 van mijn woonplaats ligt! Inmiddels hebben we de installatie een maand in bedrijf (Atag ketel met weersafhankele regeling) en het voldoet prima. Ik zie nu al mijn gasverbruik aanzienlijk dalen. Met dank aan de familie Dijkstra.
  J.C. de Valois,
  Kockengen.

 29. De heer Dijkstra heeft bij ons de nieuwe Atag CV geïnstalleerd, de oude ketel verwijderd en enkele practische voorzieningen aangebracht. Het advies (vooraf met het opsturen van de foto's), de uiteindelijke keuze van de CVketel en de installatie heeft op een professionele manier plaats gevonden. Vakmanschap en plezierig in de omgang.
  Dijkstra CV kan ik dan ook van harte aanbevelen.
  Hans Langeree,
  Schoorl.

 30. heb september 2011 nieuwe atag geinstalleerd door Dijkstra,nu steeds minder gas verbruik,en geld terug van nuon,dankzij perfect advies en perfect geplaatste ketel.bedankt Dijkstra,toppie
  Hoorn

 31. nieuwe cv ketel geinstalleerd. goed advies. alles conform afspraak. wederom een tevreden klant.
  Oranjewoud

 32. De heer Dijkstra is een betrouwbare, deskundige en nette installateur. Hij heeft onze ATAG op tijd en binnen budget uitstekend geïnstalleerd. Ik kan hem van harte aanbevelen Peter van Vliet
  Hoofddorp


 33. Wij hebben in augustus 2013 een nieuwe cv ketel merk ATAG met een weersafhankelijke regeling laten installeren door Josquin Dijkstra. Deskundig advies, een volledige offerte, vakmanschap en een gunstige prijs.
  Kortom wij zijn zeer tevreden en bevelen Dijkstra-CV dan ook van harte aan.
  Heerenveen

 34. In augustus 2013 heeft Jos Dijkstra een Nefit Trendline geïnstalleerd ter vervanging van de 18 jaar oude Nefit ketel die wij hadden. Na de eerste contacten had ik al het gevoel dat de dhr Dijkstra een kundig en betrouwbaar installateur is. Dit werd door een vakkundige installatie bevestigd waarbij alle afspraken werden keurig zijn na gekomen.
  Ik kan dhr. Dijkstra van harte aanbevelen.
  Drachten

 35. Vorige week een cv ketel (Intergas) laten plaatsen door Dijkstra-cv. Een prima keuze. In de periode van het aanvragen van de offerte was Josquin Dijkstra met vakantie, maar ik kreeg antwoord tijdens zijn vakantie. De installatie is uitstekend uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden en kan Dijkstra-cv ten zeerste aanraden.
  Alkmaar

 36. Beste mijnheer Dijkstra, Prima keus van ons om de opdracht voor een nieuwe ketel aan u te gunnen. Vakwerk en tevens een goed advies voor het vervangen van de afzuigventilator voor een met een veel geringer stroomverbruik. we zijn dik tevreden.
  Amsterdam

 37. Een aantal weken geleden gaf de cv ketel van Nefit na ca 20 jaar dienst te hebben gedaan een fout waarbij we maar meteen de beslissing genomen hebben een nieuwe cv ketel te nemen. Daar dit moment er aan zat te komen had ik al een backupplan klaar liggen. Welke ketel (Remeha Calenta) en bij wie. Door de positieve reacties hier op de site had ik al een jaar geleden de keuze op Jos laten vallen voor het geval het zo ver was. Op maandag gebeld en een afspraak gemaakt voor de donderdag. Het omhangen was redelijk snel uitgevoerd en nog een goede tip gehad over het in verschillende ruimtes verwarmen onafhankelijk van de kamer thermosstaat (evohome) waar ik me nu aan het inlezen ben. Dus nu op naar de volgende 20 jaar en hopelijk straks ook een paar warme kinderkamers
  Amsterdam

 38. Drie weken geleden heb ik ook een ketel laten installeren door Josquin Dijkstra. Alvorens in zee te zijn gegaan met Josquin heb ik diverse offertes(4) aangevraagd bij installatiebedrijven. Het viel me op dat er veel verschil zat in prijzen en werkzaamheden. Bij Nuon werd er geadverteerd met flinke kortingen op Atag cv-ketels, maar uiteindelijk moest je wel de hoofdprijs betalen voor het installeren van de ketel. Via internet kwam ik toevallig in contact met Josquin Dijkstra en ik merkte al gauw dat ik te maken had met een expert op cv-gebied. De cv-ketel bleek 350 euro goedkoper te zijn dan de Nuon aanbieding!. Werd steeds nieuwgieriger naar Dijkstra en heb dus ook veel gegoogled naar reviews. Ook in het gastenboek zag ik met name alleen maar positieve reacties van bezoekers. Vond het wel erg positief allemaal. heb dus ook Atag nederland gebeld om te informeren naar Dijkstra installateurs. Daar vertelde men dat ik in 'goede handen' zou zijn. Heb dus zoals vele anderen m.b.v. foto's uitgelegd wat de bedoeling was en alles is volgens afspraak netjes uitgevoerd. Er was nog wat disccussie over ijspegelvorming op de afvoer op het dak, dit zou volgens Josquin geen problemen moeten opleveren, maar mocht er toch in de toekomst toch ijspegelvorming ontstaan dan zal Josquin dit zeker oplossen. Ik ben tot nu erg te spreken over de gang van zaken. Ik zal Josquin Dijkstra dan ook zeker adviseren.
  Zutphen.

 39. Op 15 mei 2013 heeft de heer Dijkstra onze 22 jaar oude Nefit HR combi vervangen door een Nefit Trendline HRC30 CW5. Het contact voor het advies en offerte traject verliep soepel aan de hand van enkele gemaakte foto's. Voor deze trendline had de heer Dijkstra een zeer concurrerend aanbod. Bij de plaatsing van de ketel ging de heer Dijkstra voortvarend te werk en ook de oude ketel werd nog netjes afgevoer. Ook heeft de heer Dijkstra onze oude afzuigventilator nog vervangen door een energiezuinige uitvoering. Ik ben zeer tevreden over het resultaat.
  Zeewolde

 40. Dhr. Dijkstra heeft een ATAG ketel bij ons geplaatst; daarover zijn wij zeer tevreden. We kregen tevoren een correcte prijsopgaaf (concurrerend!), er is netjes en vakkundig gewerkt en gevraagd en ongevraagd is ons goed advies gegeven. Gaande het werk werd duidelijk dat ook de centrale afzuiginstallatie z'n maximale levensduur eigenlijk overschreden had. Een nieuwe kon op ons verzoek meteen worden geïnstalleerd. Een vakman als dhr. Dijkstra maken we helaas erg weinig meer mee. Nogmaals onze hartelijke dank, ook voor de aftersales!
  Zoetermeer

 41. Afgelopen januari een Atag ketel geplaatst. Netjes en vakkundig geplaatst. Kleine lekkage gehad van condens slang (buiten ketel) en deze werd dezelfde dag na telefonisch contact direct, dezelfde dag nog, vervangen. Dijkstra CV is een profesioneel en service gericht bedrijf.
  Werkhoven

 42. Dijkstra CV heeft bij ons een nieuwe Atag cv-ketel geinstalleerd. De communicatie vooraf was duidelijk en correct. Een uitvoerige en niet geheel onbelangrijk, een zeer concurrerende prijsopgave. Twee weken na de orderbevestiging is de ketel netjes en vakkundig geplaatst. Hiermee heeft Dijkstra CV ook in Brabant een tevreden klant.
  Mill

 43. De installatie van de Remeha ketel is prima verzorgt conform afspraak. Ook het voorafgaande contact per email en telefoon is goed verlopen. Aan te bevelen.
  Grou

 44. ATAG E325EC laten installeren door Dijkstra CV en wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden en het eind resultaat. Wij hebben de communicatie en de installatie als zeer prettig ervaren en zullen jullie ook zeker aanbevelen bij anderen. nogmaals dank voor het geleverde vakwerk!
  Sneek

 45. Nieuwe ketel Vaillant Ecotec laten installeren. Prima installatie door vakman. We zijn zeer tevreden over ketel en installatie, Dijkstra cv kan ik iedereen aanbevelen.
  Steggerda

 46. in januari 2013 nieuwe C.V. ketel geplaatst door Dijkstra cv. alles ging volgens afspraak, scherpe prijs voor de ketel, uitstekende montage in een pretige sfeer. kortom en aanrader is DIJKSTRA CV.
  Heerenveen

 47. Twee weken geleden is een nieuwe Atag solo ketel geïnstalleerd door Dijkstra cv. Vanaf het eerste contact liep het proces snel, betrouwbaar en vakkundig. Alles verliep zoals dat per mail was afgesproken. Bijkomend voordeel was dat de offerte scherp was aangeboden. Dijkstra dacht zelfs mee en offreerde energiebesparende vloerverwarmingspompen die in 4 jaar worden terugverdiend. Ook deze pompen direct laten vervangen en eea werkt naar behoren. Eric, 't Gooi.
  Laren

 48. Vorige week vrijdag is de door ons aangeschafte Atag CV ketel door Dijkstra vakkundig geinstalleerd. Alle werkzaamheden zijn zorgvuldig en naar volle tevredenheid uitgevoerd. We zijn erg tevreden over de nieuwe ketel en de dienstverlening van Dijkstra. Prima!
  Beetgumermolen

 49. In februari 2013 en ketel van Intergas geplaatst bij ons. Via mijn hardloopgroep in de Amsterdamse waterleidingen werd Dijkstra CV aangeboden als een betrouwbare partner. Dit bleek absoluut terecht. Plaatsing, Uitvoering, Uitleg en dergelijke verliep voorspoedig ondanks dat er even een kink in de kable kwam omdat Liander het gas had afgesloten. Zelfs dat werd snel hersteld door Liander. De ketel ging braaf na een paar keer testen aan.
  Diemen

 50. In januari 2013 is bij ons een nieuwe Atag ketel geplaatst door Dijkstra. Wij zijn erg tevreden over de werking van de ketel en de geleverde service: de afspraak voor de werkzaamheden was eind januari gepland, maar omdat onze ketel half januari kapot ging is Dijkstra eerder (op zaterdag!) gekomen om te ketel te plaatsen.
  Amersfoort

 51. Via een vriend in contact gekomen met Dijkstra-CV en net een nieuwe ketel laten installeren. Ging allemaal erg vlotjes. Dhr. Dijkstra is een flexibele correcte ondernemer die ik zeer kan aanbevelen.
  Amsterdam

 52. In Oktober heeft dhr. Dijkstra bij ons een Remeha Calenta geplaatst tot volle tevredenheid. Oude ketel en zonneboiler netjes meegenomen. Wij zullen Dijkstra CV dan ook echt aanbevelen.
  Velserbroek

 53. 13 december 2012 heeft Dhr. Dijkstra een Atag A244EC geplaatst tegen een zeer concurerende prijs. Alles afgewerkt in overeenstemming met met het gestelde in de offerte. Ik ben tevreden over het geleverde werk en de Atag ketel.
  Elburg

 54. Op 10 december jl. 2012 heeft Dijkstra een Remeha cv bij ons geplaatst. De oude cv is keurig netjes afgevoerd, daarbij heeft hij het leidingwerk onder de nieuwe cv weer netjes gemaakt. Dit was een rommeltje maar het ziet er nu weer netjes en overzichtelijk uit. Daarbij vinden wij dat dit allemaal is uitgevoerd voor een goede prijs.
  Sappemeer

 55. Alle onderstaande lovende recensies kan ik sinds 5 december jl. beamen! Dijkstra is zonder meer aan te bevelen.
  Rijswijk

 56. Afgelopen vrijdag heeft Jos hier een Atag A244EC geplaatst. Geheel volgens de afgesproken (nette!) prijs waarbij hij direct de buizen-spaghetti van de vorige ketel heeft gewijzigd in een mooie strakke aansluiting, en het nieuwe expansievat aan een beugel heeft bevestigd. Jos is gewoon een fijne vent die z'n afspraken geheel na komt. Geen gedoe over klein extra meerwerk en altijd bereid om uitgebreid toe te lichten wat hij heeft gedaan.
  Oudeschoot

 57. Prima vakwerk door een prima vakman tegen een zeer concurrerende prijs. Ik kan iedereen Dijkstra-CV aanbevelen. Contact gelegd via e-mail. Foto's van de situatie gestuurd. Offerte geaccepteerd. Op de dag van de afspraak ketel zonder enig probleem geplaatst. Zeer goed en professioneel.
  Heiloo

 58. Zeer tevreden over het hele traject. Bovendien is de firma Dijkstra verhoudingsgewijs best goedkoop.
  Malden

 59. Plaatsing van de Itho cv ketel is prima en volgens plan verlopen. Dijkstra heeft goed werk verricht.
  Heerenveen

 60. Nieuwe cv ketel van Atag geplaatst. Zeer tevreden. duidelijke afspraken vooraf. Snelle afhandeling en goede kwaliteit aan werk afgeleverd. Bij iedereen aan te bevelen!! Willem 13 oktober
  Hoofddorp

 61. Jos Dijkstra heeft op 20 september 2012 een nieuwe vc ketel geplaatst: een Atag E325EC. De installatie ging netjes en hij heeft hard doorgewerkt. De ketel bevalt tot nu toe prima. Prettig is ook dat Jos precies aangeeft wat hij wel en wat hij niet kan doen: zo is het onderhoud van de ketel niet automatisch ook door hem geregeld, omdat de afstand Friesland-Bloemendaal nogal groot is. Heel begrijpelijk en voor ons en voor hem geen enkel probleem om het onderhoud elders te regelen. Wij zijn tevreden klanten.
  Bloemendaal

 62. Omdat de driewegklep van een 20 jaar oude ketel het had begeven maar op zoek gegaan naar een nieuwe. Via internet bij jos terechtgekomen. Het offerte traject verliep goed en professioneel. Tipje mijnerzijds: als je tijdens het "onderhandelen" aangeeft wat je allemaal gaat doen en dit met merknaam en alles in de mail zet, doe dat dan ook in de offerte. Dat geeft van te voren meer vertrouwen, want nu kon ik pas achteraf constateren dat dijkstra-cv levert wat ze afspreken. Ik zeg altijd maar zo als je iets niet op papier wilt zetten dan stinkt het, in dit geval dus niet. Verder ketel op afgesproken tijd geïnstalleerd, netjes gewerkt, netjes aangesloten. We zijn dik tevreden. over 20 jaar spreken we je weer :-)
  Zwolle

 63. Een installateur die weet wat ie doet. Na lange tijd een ketel gehuurd te hebben nu besloten tot aanschaf van een Rehema Calenta CW5. Jos heeft leidingwerk netjes aangepast, zag ook dat er 12mm koudwater leiding naar de ketel liep ipv 15mm. En passant een lekkende radiatoraansluiting gemaakt en een thermostaatkraan op de radiator in onze woonkamer weggehaald. Die bleek nutteloos en de klokthermostaat tegen te werken. Waarom zagen andere installateurs die we in huis hebben gehad dit soort dingen niet, vraag ik me af. Enfin, wil je nieuwe ketel, dan beveel ik Jos Dijkstra van harte aan. Vakman met scherpe prijzen. We hadden meerdere offertes, maar Jos was toch verreweg de scherpste, en dan praat ik niet over een paar tientjes verschil.
  Zwolle

 64. Gezellig gebabbeld terwijl er hard werd doorgewerkt. Heel hard, want hij heeft op dezelfde dag nog een ketel bij de buren gehangen. Wij kozen dan voor een Nefit, die mooi tegen de muur hangt, net leidingwerk ook. Naast dat Jos goed werk levert is hij ook nog eens erg vriendelijk en rekent prijzen die bij zijn persoonlijkheid passen. Goede ervaring, wellicht tot een volgende keer. Alwin
  Alphen aan de Rijn

 65. 23 Augustus plaatste Jos Dijkstra bij ons een ATAG A244EC. In de aanloop daarnaar toe is er goed met ons meegedacht wat voor ons de beste optie zou kunnen zijn. We kwamen uiteindelijk bij deze ATAG ketel uit. We hebben het erg gewaardeerd dat Jos de tijd nam om een goed advies te geven. In de advisering bleek dat Jos met kennis van zaken spreekt en dat hij houdt van zijn vak. Geen standaard verkooppraatjes maar goed onderbouwde adviezen. Ja, en dan is hij ook nog een keer een van de goedkoopste aanbieders. Dan is de keuze uiteindelijk snel gemaakt. Dat Jos een aardige kerel is die ook niet vies is van een goed gesprek was dan nog een mooi extraatje. We zijn hartstikke tevreden over deze vakman. De ketel is met zorg en vakkundig geplaatst en bevalt zeer in het gebruik. Echt top.
  Alphen aan de Rijn

 66. Na wat zoekwerk terecht gekomen bij Jos Dijkstra voor de vervanging van de NEFIT combiketel van 21 jaar oud door een ATAG A244EC. Ketel hangt nu 2 weken en werkt perfect. Jos heeft de ketel prima gemonteerd tegen een prettige prijs. In combinatie met een WIZE klokthermostaat zou ik zeggen laat de kou maar komen. Jos Dijkstra is een aanrader vakmanschap en prettige prijzen!
  Grou

 67. Wij zijn “per ongeluk” bij Dijkstra CV terechtgekomen. Wij zijn naar de beurs “Huis en Tuin” in Leeuwarden geweest en hebben ons bij Dijkstra laten informeren over een nieuwe CV ketel ter vervanging van de Nefit Ecomline HR30. Wij hebben een contactformulier ingevuld en Dijkstra zou de week na de beurs contact met ons opnemen. Helaas werden we maar niet gebeld zodat we op internet naar Dijkstra zijn gaan zoeken en het online contactformulier hebben ingevuld. We kregen vrijwel direct een reactie met daarin aangegeven dat hij niet de Dijkstra was die op de beurs had gestaan maar ons wel graag van een offerte wilde voorzien. Ik was verrast door de snelle reactie en we hebben Dijkstra dan ook gevraagd of hij bij ons langs wilde komen voor een advies. In ons gesprek hebben we aangegeven dat we zaten te denken aan een CV installatie in combinatie met zonnecollectoren. Omdat ons gasverbruik het afgelopen jaar ruim 2700 kubieke meter was (5 personen, vloerverwarming) willen we graag gaan besparen. Dijkstra heeft ons geadviseerd over de ATAG Q-solar 25 met een boiler van 200 liter. De plaatsing van de zonnecollectoren was nog wel een heikel punt omdat er eigenlijk niet voldoende ruimte op het dak was om deze naast elkaar te plaatsen, we hebben in het midden een dakraam. Na enkele weken wikken en wegen van onze kant heeft Dijkstra zelf een constructie bedacht om de collectoren toch naast elkaar en boven het dakraam op het dak te kunnen plaatsen. Toen was de offerte snel getekend en is op 20 en 21 juni de nieuwe CV ketel geplaatst en inmiddels draait de installatie al weer bijna 3 weken. Als de zon schijnt dan zie je de temperatuurmeters oplopen en dat allemaal zonder gasverbruik. De ketel is erg stil. Dijkstra werkt netjes en heeft de leidingen van onze vorige ketel netjes omgeleid naar de ATAG Q-solar ketel. Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk en zijn erg benieuwd naar het gasverbruik voor het komende jaar. Wellicht ziet u binnenkort foto´s van ons project op deze website.
  Haskerhorne

 68. Na 15 jaar dienstverband maar uit voorzorg vervangen onze Nefit CV combiketel. Al zoekende op het internet na eerst de plaatselijke installateurs een kans gegeven te hebben was voor mij de maat vol en heb mijn horizon verbreed en kwam ik aanbiedingen tegen die te mooi waren om waar te zijn en dat heb ik dan maar zo gelaten. wat ook mooi was en vooral duidelijk dat was de website van Dijkstra-CV met goede aanbiedingen en Dijkstra was ook genegen om naar het brabantse te komen. Al met al de koop was zo gesloten het plaatsen zo gebeurd. Dus voor mij was het spreekwoord niet wat je ver haalt is lekker, maar wat ik uit Frieland haalde is eerlijk, netjes, snel wel verdraaid goed uitgevoerd stukje vakwerk en dat zal ik een ieder aanbevelen.
  Drunen

 69. Ongeveer 3 maand geleden preventief de ketel vervangen. We zijn gegaan voor de remeha calenta en zijn er uitermate tevreden mee. Wat de installatie betreft ook daar zijn we uitermate tevreden over, heel net afgewerkt en er werd voldoende tijd aan besteed kortom ik raad iedereen aan om Dijkstra in te schakelen en zeker noiet alleen om de prijs.
  Overschild

 70. Op 25-05-2012 is mijn huidige ketel (AWB) na 14,5 jaar preventief vervangen. Na bestudering van websides zoals Beste product.nl en Kieskeurig.nl en reviews van consumenten bladen op zoek gegaan naar installateurs. Kwam toevallig Dijstra-CV tegen met scherpe aanbiedingen en besloten (ook andere offertes aangevraagd) om de ATAG E325C op advies van Jos te nemen. Na een week draaien met een koud weekend moet ik zeggen dat het een zeer goede keuze is geweest. Jos heeft een puik stukje werk geleverd. Waar voorheen te veel leidingen zichtbaar waren is nu alles tot een overzichtelijk en net geheel teruggebracht. Ook het verwijderen van de oude ketel is vrij schoon gebeurd, al het aanwezige bruin/zwarte water werd opgevangen. In sommige reviews wordt gesproken over het ratelen en bonken in de leidingen bij het opstarten, Jos heeft aangegeven dat voordat je de ketel opstart eerst het automatische ontluchtings programma moet uitvoeren. Hierdoor heb ik kunnen vaststellen dat deze ketel nagenoeg geen geluid maakt, anders dan het uitzetten van sommige leidingen. Er wordt ook tijd gegeven om het display op de ketel uit te leggen en er is een goed advies gegeven hoe ik moet omgaan met het service contract bij de onderhoudsgever (energieservice noord west. Door de kennis van zaken (professioneel), de duidelijke afspraken, de ruime tijd waarmee de gehele operatie heeft plaatsgevonden (geen haast werk) en het prettige omgaan met zijn klanten adviseer ik een ieder Dijkstra-CV aan. Hans Held, Wo 06-05-2012
  Julianadorp

 71. Mijn ketel werd steeds slechter en begaf het op een moment dat het natuurlijk niet uitkwam. Ik had al even wat speurwerk gedaan op het internet en daar vond ik de dhr Dijkstra de prijs stond mij wel aan en ook het gastenboek verhaal zag er goed uit. De heer Dijkstra gebeld en hij had nog wel een gaatje wat later bleek gepland was als een vrije dag. De afgesproken dag kwam de heer Dijkstra de ketel plaatsen en wat bleek de heer Dijkstra is niet alleen een vakkundig persoon maar ook een heel gezellig en vriendelijk mens. Dus niet het gevliegen en rennen om de klus te klaren maar alles op een vriendelijke en goede manier afwerken. dus wij hebbben weer warm water en zijn heel tevreden over het werk en de manier waarop het is gedaan. Fam Nijboer
  Dronten

 72. Vorige week begaf de oude CV het (19 jaar oud), na wat oriënteren op internet bleek uiteindelijk de scherpste en snelste installateur op 1 km afstand te zitten. Dezelfde dag is dhr Dijkstra langs geweest om de situatie te bekijken en een dag later zat de nieuwe CV er al in.

  Niets dan lof!
  Heerenveen

 73. Na wat voorbereidend werk via Internet de ketel naar wens gevonden bij de firma Dijkstra uit Heerenveen.Naast de scherp aangeboden prijs was ik na telefonisch onderhoud direkt enthousiast over de klantbenadering, advies en duidelijke afspraken. Zelfs toen ik aangaf in de regio Breda te wonen, gaf hij aan dit zonder meerkosten te willen doen. Het begon dus met advies, daarna gunnen en het eindresultaaat in uitstekend.Uitstekende verzorgde service die ik iedereen zou kunnen aanraden!
  Etten-Leur

 74. Vorige week een Atag combiketel en radiator geïnstalleerd. Alles werk naar behoren. Wij zijn heel tevreden. Prima werk!!
  Nieuwebrug

 75. Vorige week is de ketel vervangen door een ATAG A244EC, het is vakkundig en netjes uitgevoerd, daarbij is ook nog wat extra werk geleverd. Dit alles voor een scherpe prijs. Ik ben tevreden en kan Dijkstra-CV zeker aan bevelen!
  Groningen

 76. In maart 2012 heeft de firma Dijkstra-CV bij ons een nieuwe ATAG Q38S geplaatst. Onze keuze voor Dijkstra-CV werd voornamelijk bepaald door de vlotte communicatie en vakkundig advies. Wij hadden een ATAG Solo systeem in combinatie met een indirect gestookte ATAG boiler en dat wilde we graag zo houden. Andere installateurs adviseerde al snel om op een combi-ketel over te stappen. Hoewel er natuurlijk niets mis is met een combi-ketel hadden wij onze argumenten om dat niet te doen. Josquin Dijkstra gaf ons een helder beeld van de voor- en nadelen van de 2 systemen en dat gaf ons het vertrouwen dat we met iemand te maken hebben die met de juiste kennis en passie voor het vak kan adviseren. Daarnaast heeft Dijkstra-CV een scherpe aanbieding gemaakt. Josquin heeft vakkundig onze nieuwe ATAG CV ketel geïnstalleerd en ingeregeld. Tijdens het werk ook nog een vulautomaat geplaatst dus geen gedoe meer met vul slang en het ontluchten daarvan. Alles is keurig netjes uitgevoerd en opgeleverd. Oude installatie netjes door Josquin afgevoerd. Kortom, uitstekende service van Dijkstra-CV die we zeker kunnen aanbevelen. Lucas Schouten
  Bussum

 77. Op 24 februari j.l heeft Jos bij ons een nieuwe Remeha ketel geïnstalleerd. Erg tevreden over het contact voorafgaand aan de koop en ook over de installatie. De ketel werkt trouwens ook super. Jos werkt erg netjes en heeft direct wat slordigheden in het leidingwerk (van de vorige installateur) verholpen. Prijs was ook zeer interessant en inderdaad vele malen lager dan bij zijn concurrenten. Voor ons nooit weer contact met Essent of Energieservice, wij gaan liever naar Jos!
  Heerenveen

 78. Op vrijdag 17 ferbruari heeft Jos Dijkstra bij ons een Remeha combiketel geplaatst. De afhandeling is zeer naar tevredenheid gegaan. Mailtjes worden netjes beantwoord en afspraken worden nagekomen. Dit lijkt vanzelfsprekend, maar in mijn ervaring is dat zeker niet zo! Ketel functioneerd perfect en de plaatsingskosten waren aanzienlijk lager dan bij de concurrenten. Onze waardering: Zeer goed.
  Maarssen

 79. Op 2 februari heeft Jos Dijkstra bij ons een nieuwe Atag cv ketel geplaatst Wij waren zeer tevreden over zijn uitgebreide voorinformatie en vakmanschap en waarderen zijn klantvriendelijkheid, de ketel moest snel geplaatst ivm een op handen zijnde bevalling van onze dochter in Wales, zelfs op zaterdag kwam hij nog een kleine lekkage verhelpen. We kunnen Dijkstra cv dan ook zeer aanbevelen H Hoekema Heerenveen 25 febr

 80. Na het besluit genomen te hebben mijn oude ketel te laten vervangen door een Remeha Calenta via internet uitgekomen bij Jos Dijkstra. Het contact was snel gelegd en na het sturen van situatie foto\'s was duidelijk dat e.e.a. gerealiseerd kon worden. op de dag van vervangen was Jos zeer op tijd en de installatie is zeer vakkundig uitgevoerd. Ik kan Dijkstra-cv dan ook zeer aanraden.
  H. Leuwerink
  Oldenzaal

 81. Door de vele positieve reacties op dit gastenboek hebben we besloten om onze oude cv-ketel door Jos Dijkstra te laten vervangen. De nieuwe Remeha Avanta is vakkundig geinstalleerd. Wij zijn helemaal tevreden over de goede service en afhandeling. Dijkstra-cv is een echte aanrader!!! Epe

 82. Dhr. Dijkstra heeft bij ons prima werk geleverd: snel, netjes, vakkundig. Beleefde persoon die alles netjes achterliet en rommel weer netjes meenam. Ondanks dat hij ruim van 175 km afstand moest komen was hij \'s ochtends stipt op tijd. Een aanrader deze man!!
  Wormerveer

 83. Dijkstra cv is absoluut een aanrader. Bestel hier gerust je cv ketel, prijs kwaliteit verhouding is super. Installatie verliep soepel en voorspoedig. Helaas vallen wij buiten de regio van een service contract, anders had ik deze direct afgesloten!

 84. Zeer tevreden over de aanschaf en installatie van de Intergas HRE ketel. Jos heeft deze keurig geinstalleerd. Offerte aanvraag is ook zeer makkelijk, zelf foto\'s maken van de \"oude\" situatie en kreeg snel antwoord met een scherpe offerte prijs. Zeker een aanrader voor de aankoop en installatie. Door goede reacties op dit gastenboek tot aanschaf overgegaan.
  Zwolle

 85. Super adres, absoluut aan te bevelen. Goed advies, zeer snelle administratieve afhandeling en we zaten er snel weer warmpjes bij. Bedankt.

 86. Probleem met de huidige cv. Even googlen en Dijkstra-CV komt boven drijven. Vanwege vele positieve reakties in het gastenboek, contact gezocht. Vervolgens een vlotte reaktie op mijn voice mail, even foto\'s van de situatie versturen en \'s avonds een duidelijke en scherpe offerte in huis. Installatie conform afspraken snel en netjes uitgevoerd. Daarna er weer warmpjes (verwarming) en fris (eindelijk weer douchen) bij zitten... Later nog wel even lucht moeten verwijderen uit installatie en water bijvullen, maar daar was voor gewaarschuwd.
  Leek

 87. we zijn zeer tevreden met de aanschaf en plaatsing van een remeha calenta en laten nu ook het onderhoud door dijkstra doen.de interesse van jos in duurzame vraagstukken is mooi. tom vellinga
  Akkrum

 88. Na diverse offertes te hebben aangevraagd viel onze keuze op Dijkstra-cv. Mede gezien de heer Dijkstra ook bij een vriend een cv had geplaatst. Ook wij zijn zeer tevreden en kunnen Dijkstra-cv aanbevelen.
  Zaandam

 89. Ketel is keurig netjes en volgens afspraak geplaatst, ondanks de bijna onmogelijke plek. Goede service.
  Onna

 90. De ATAG-ketel is volgens afspraken geplaatst. De stiptheid en netheid van de heer Dijkstra en de prijs (ook niet onbelangrijk) heeft mij zeer aangesproken en daarom kan en zal ik Dijkstra-CV zeer aanbevelen bij een ieder die een nieuwe ketel nodig heeft.
  Krommenie

 91. De nefitketel netjes en naar afspraak geplaatst,zeergoed te spreken over de heer Dijkstra,zal hem zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.spakenburg T de Graaf 27 dec2011

 92. De Nefit ketel volgens afspraak vervangen. Alles doet het meer dan prima. Een betrouwbaar, eerlijk en open adres en zeker aan te raden.
  Joure

 93. Hallo, cv ketel e.d naar tevredenheid en volgens afspraak geplaatst. Goed advies. Een bedrijf dat ik zeer zeker kan aanbevelen. Alphons Lunter Drachten

 94. De heer Dijkstra heeft snel en vakkundig een nieuwe ATAG ketel geïnstalleerd. Hij was ons al aanbevolen door naaste familie. Toen er een ring bleek te lekken, stond hij de volgende dag voor de deur en verving de ring. Van harte aanbevolen. Zwanenburg

 95. Op de dag dat mijn vrouw uitgerekend was met haar zwangerschap begaf mijn CV ketel het, en dat was op een zondag. Via google bij dijkstra-cv terecht gekomen en direct gebelt. Afgesproken dat hij direct die dinsdag ochtend al een nieuwe ketel kon plaatsen. Bijzonder vlotte en goede service en een professionele installatie. Jos, van harte dank voor je werk (ook namens onze piepjonge dochter!) en ik kan niks anders doen dan je aanbevelen aan anderen. Deventer

 96. Eind oktober heeft de heer Dijkstra een ATAG CV ketel geplaatst in onze vakantiebungalow. Tevens hebben wij hem gevraagd om zgn. WATS terugstroombeveiligingskraan te plaatsen om zo eenvoudig d.m.v.een kogelkraan de CV-ketel te kunnen vullen. Dit heeft hij gedaan en hoeven wij niet meer te knoeien met een bijvulslang. Twee jaar daarvoor heeft hij dat tot volle tevredenheid ook gedaan in ons woonhuis een ATAG CV ketel geplaatst. In de tussenliggende periode heeft ook een goede kennis een ketel laten plaatsen. Kortom: u kunt gerust u ketel door deze firma laten plaatsen. J.W.Abbel 20 nov 2011 Sint Maarten

 97. 7 november heeft Jos bij ons de oude CV vervangen voor een nieuwe Atag A244EC. Hier kan ik kort over zijn: vakwerk voor een scherpe prijs! Drachten

 98. Erg tevreden over de vriendelijkheid en snelheid van reactie en afspraak kunnen plannen!! En daarnaast een mooie cvketel aan de muur hangen nu die erg vrouwvriendelijk is. Wat wil je nog meer :-)!!! Eibergen

 99. Ondanks de vreemde locatie van de oude CV is de vervanging (7 okt) zonder problemen verlopen. Jos Dijkstra is iemand die heel direct en duidelijk is, je komt niet voor verrassingen te staan. Wat me verder opviel was de nette website en de snelle response op mail. Maakt een hele professionele indruk. Belde ook nog onderweg dat ie eraan kwam en een paar minuten later zou arriveren. Heel netjes allemaal en voor een nette prijs. Zoetermeer

 100. Vorige week heeft Jos bij ons de oude CV vervangen voor een nieuwe Remeha. Hier kan ik kort over zijn: vakwerk voor een scherpe prijs! Afspraken nakomen, zorgvuldigheid, duidelijkheid, het is gelukkig nog steeds mogelijk. Daar kunnen de grote bedrijven nog iets van leren. Ik kan Dijkstra CV van harte aanbevelen! Hoofddorp

 101. Op 30 September heeft Jos Dijkstra een Atag A244EC geplaatst. Vanaf het eerste contact tot en met de plaatsing was alles prima geregeld. Bij het plaatsen heb ik hem voortdurend op de vingers gekeken en was verbaasd over het snelle en degelijke werk. Binnen 6 uur was de oude ketel vervangen en snorde de nieuwe ketel. Alle aan- en afvoerleidingen zijn strak en netjes afgewerkt. Vakwerk!Tolbert.

 102. De communicatie via internet en telefoon was vanaf het begin heel helder, zakelijk en correct. Zo is ook de website die mij er toe bracht om met Jos Dijkstra in zee te gaan. Ondanks dat het qua plaatsing een moeilijk geval was, heeft Jos alles voortvarend, creatief en vakkundig geïnstalleerd en dat voor een heel concurrerende en aantrekkelijke prijs. Dijkstra-cv kan ik iedereen aanbevelen. Obdam.

 103. Dhr. Dijkstra heeft goed werk afgeleverd bij ons in Utrecht. Een vakman die zijn werk en eigen veiligheid serieus neemt!

 104. Prima advies, prima installatie. Dank. Zwolle

 105. Onze gespannen verwachtingen werden niet teleurgesteld. Snelle beantwoording via mail en telefoon gaven ons het gevoel dat we met een betrouwbaar bedrijf te maken hadden. Op de dag van installatie is de cv-ketel netjes en tot onze grote tevredenheid geinstalleerd. We hebben er een zeer goed gevoel over. fam. Nijhof, Ermelo

 106. Afgelopen maand, naar volle tevredenheid, een Remeha CV-ketel laten plaatsen door Dijkstra CV. Veruit de goedkoopste installateur die wij konden vinden en hij onderhield ook een nette communicatie van tevoren omtrent de offerte en afspraken. Bij andere installateurs ook nog offertes laten maken, maar afgaande op de goede recensies op Dijkstra\'s website en een prijsverschil van wel 700 euro waren wij er al snel uit dat we Jos Dijkstra wilden laten komen. En dat bleek een goede keuze, want met zijn vakmanschap had hij de klus in een halve dag geklaard en alles functioneert naar behoren. Wij zijn dus zeer tevreden over deze super prijs-kwaliteit verhouding. Top! Buinen

 107. Met de heer Dijkstra van te voren, via de email, afspraken gemaakt over het plaatsen van een atag cv ketel. Alle afspraken zijn netjes nagekomen, al was hij langer bezig dan gepland. Maar geen onvertogen woord. Alles is keurig netjes geplaatst en afgewerkt. De oude ketel gedemonteerd en afgevoerd. Het ziet er mooi en netjes uit. Na plaatsing netjes uitleg gekregen. Wij zijn helemaal tevreden. Kampen

 108. ATAG A244C laten monteren door Jos Dijkstra. Van tevoren goede afspraken gemaakt via e-mail en telefoon. Op die manier geen verrassingen op de dag van plaatsing. Binnen een uur of 4 was alles gemonteerd, zeer goede afwerking (gezien de startsituatie). De oude ketel werd netjes afgevoerd Een gezellige man, zeer deskundig en zeker aan te bevelen. Jos houdt van een kroketje of Chinees, dus ik zal zorgen dat de volgende keer in huis te halen! Haarlem

 109. 29-07-2011 Goede afspraken mee te maken via mail en tel en de componenten te vernieuwen die ook voor een goede werking van de installatie zorgen met de juiste prijs, dat is meedenken met de klant (daar zouden de andere twee bedrijven nog eens voor in de leer moeten gaan, om te reageren uit fatsoen als er offerte aan vragen zijn.) prettig in omgang en werk,heb zelf een technische achtergrond en ben zeer tevreden.Absoluut aan te bevelen dus zeker Dijkstra C.V. St. Johannesga

 110. Op 01-08-2011 is bij ons een nieuwe Intergas HR Ketel geïnstalleerd. Prima werk geleverd tegen een goede prijs. Absoluut aan te bevelen. Jos Bruin, Warenwetadvies.nl, St. Nicolaasga

 111. gisteren mn cv ketel vervangen door dijkstra in hoorn nh. gezellig geholpen en vakwerk afgeleverd.een echte vakman,gewoon doen,gr.leo


 112. Arnhem 06-08-2011, Jos je krijgt bij deze de grootst mogelijke complimenten voor het stukje vakwerk bij het plaatsen van onze nieuwe ATAG A244 EC. De snelheid, de vakkennis, en de liefde voor het vak straalt er vanaf. Doordat je dagelijks bezig bent met plaatsen bemerk ik al gauw dat je precies weet wat je doet en grijp je nooit mis. Ik kan en zal iedereen in mijn omgeving zeker jou aanbevelen als eerste klas installateur. Daar komt nog bij dat ik mij afvraag hoe het mogelijk is dat iemand uit Heerenveen zich zo kan profileren in heel nederland voor zo\'n scherpe prijs. Ik weet zeker dat je een geweldige klantenkring zult opbouwen. A. en E. D.Z. Arnhem


 113. Na lang zoeken op internet kwamen we op deze website terecht. De berichten van de mensen hier waren zo positief dat we er voor gingen. En dat is prima bevallen. Jos is een vakman en alles is naar wens verlopen. Ontvangst bij hem en zijn vrouw was ook zeer hartelijk. Leuk valkparkietje. We gingen voor een Itho \'leasebak\'. Zeer betaalbaar, en wij kunnen weer jaren stoken. Aan te bevelen !!! Minnertsga


 114. \"de maffia wereld van de CV-ketel\" (Utrecht, juli 2011) Via internet informatie verzameld en vrijblijvende offertes opgevraagd. Meerdere mannen thuis gehad om de situatie te bekijken en offertes opgesteld. De verschillen in prijs voor dezelfde CV-ketel, inclusief installatie waren enorm en liepen op tot 450 Euro !! Bij het ene installatiebederijf na 15 minuten onderhandelen 150 Euro eraf bij een ander gerenomeerd energie-/installatiebedrijf was de offerte extreem hoog, maar ik zou een korting van 300 Euro krijgen. Een zogeheten sigaar uit eigen doos en dan nog was de prijs veel te hoog... Ik voelde me echt bedonderd. Ik was als het ware beland in \"de kleine maffiose wereld der CV \"... Na weer e.e.a. bekeken te hebben kwam ik via internet bij Dijkstra CV in Herenveen terecht. Een heldere website en m.i. redelijke prijzen. Maar Heerenveen / Utrecht: doen ze dat wel en hoe zit alles nu precies in elkaar, wat wordt er geleverd voor die prijs, enz. ? Na contact te hebben opgenomen met Dijkstra werd ik snel, duidelijk en op een correcte wijze geïnformeerd. tip 1) De foto\'s die genomen moeten worden zijn erg belangrijk om a) een juiste inschatting van de situatie te kunnen maken b) een reële offerte op te kunnen stellen én c) later ter plekke niet voor verassingen te komen staan c.q. er wellicht toch extra kosten bijkomen.. Op basis van de foto\'s was bij mij de situatie juist ingeschat. D.w.z. de afgesproken offerte / geen extra kosten. Alles verliep m.i. (ik ben geen profi op dat gebied...) vlotjes. Ja, je zit even in de rotzooi maar dan hangt die nieuwe CV er dus echt met een extra H.R. topje op het dak en een simpele, maar voor mij perfecte, nieuwe thermostaat. tip 2) Mijnheer Dijkstra regelmatig een pittige/warmer kop koffie voorzetten, inclusief iets lekkers erbij en dan krijg je interessante CV informatie te horen... Conclusie: na al dat gezoek, onderhandelen, enz. met diverse -triviale- installatiebedrijven was Dijkstra een opluchting voor mij.Een directe, correcte, duidelijk manier van communicatie en dat alles voor een m.i. reëele prijs. Ik ben tevreden met Dijkstra met alles erop en eraan, d.w.z.inclusief een niet te onderschatten achterban in de persoon van mevrouw Cindy. En mocht er toch iets zijn, dan vertrouw ik erop dat ik bij Dijkstra aan de bel kan trekken... En Dijkstra is er niet alleen voor de Friezen, maar voor heel Nederland en zelfs daarbuiten. tip 3) Mijnheer Dijkstra houdt het \"klein\"en wordt niet zo als die \"groten\". Toekomstige klanten en fam. Dijkstra succes voor de toekomst !

 115. Na wat speuren op het internet, terecht gekomen bij Dijkstra-CV. Na een duidelijke instructie een offerte aangevraagd en na een telefoontje ter verduidelijking over gegaan tot een order voor plaatsing. Op 1 juli werd door Jos de nieuwe ketel vakkundig geplaatst. Goedkoop is duurkoop word doorgaans geroepen. Dit geld niet voor Jos Dijkstra! Hij gebruikt uitstekende materialen en blijft desondanks zeer scherp met zijn prijzen. Jos is open en eerlijk, iets waar ik zeer veel waarde aan hecht. Kortom een vakman die ik een ieder kan aan raden en dat ook zeker zal doen in mijn naaste omgeving. Zwolle

 116. Op 15 juli is bij ons thuis een nieuwe HR Ketel geïnstalleerd. Gewoon vakkundig, efficiënt en goed werk. Zeker aan te raden. Oldenzaal

 117. Op 27 juni 2011 stond Jos Dijkstra met zijn servicebus en ATAG ketel rond 08.00 uur voor de deur in Amsterdam. Jos is een man van daden en staat onder een bak koffie open voor deskundige verwarmingsadviezen maar schuwt de discussie over meer wereldse onderwerpen niet. Het op mijn verzoek adhoc bijplaatsen van een extra vulkraan was geen probleem. Rond 15.00 uur was de klus naar tevredenheid geklaard. Jos doet,zoals hij dat zelf zegt,graag dingen waarin hij goed is. Ik sluit me hier wat betreft mijn cv ketel installatie bij aan! Goed werk tegen een aantrekkelijke prijsstelling! Gerard ten Herkel

 118. Twee weken geleden, op 16 mei, stond Jos Dijkstra voor de deur in Overveen. Met de nieuwe Remeha ketel en iSense thrmostaat. Alhoewel z\'n \"tomtom\' hem via Amsterdam had laten rijden, hetgeen best wel wat vertraging veroorzaakte op maandagmorgen, was er geen spoor van haast te merken gedurende de installatie. Jos Dijkstra is van het type steady-on doorwerken en bij de koffie en lunch even gezellig bijpraten. Aanbevolen om zijn vakmanschap, het ziet er allemaal uitstekend uit. De ketel en thermostaat doen het trouwens ook heel goed. Prijs-kwaliteit:uitstekend. Overveen

 119. Onlangs (23 mei) plaatste de firma Dijkstra bij ons naar volle tevredenheid een Atag ketel. Als we de procedure beoordelen vanaf het begin (offerte-aanvraag) tot en met de uitvoering dan is onze beoordeling: Betrouwbaar en goed vakmanschap. Ermelo

 120. Na lang op internet te hebben gezocht naar een prijsgunstige installateur voor een Intergas CV ketel, kwam ik uiteindelijk op de site van Jos Dijkstra terecht en vandaag heeft hij onze afspraken ingelost. Jos heeft vandaag laten zien in alle opzichten een vakman te zijn op het gebied van ketelinstallatie. Daarnaast is hij ook nog eens de goedkoopste en dat is mooi meegenomen. Jos bedankt en bij deze van harte aanbevolen. Coevorden

 121. Na het opvragen van een aantal offertes voor een Remeha ketel kwam Dijkstra CV met een alternatief van Intergas. Dit scheelde in aanschaf nogal in prijs ten opzicht van de Remeha ketel. Uiteindelijk gekozen voor een Intergas Prestige. Josquin weet duidelijk waar hij over spreekt, de installatie verliep snel en vlekkeloos, en er waren genoeg pauzes om van gedachten te wisselen. De prijzen op de website zijn inclusief installatie en erg scherp in vergelijing met andere aanbieders. Vraag dus niet om korting want goedkoper kan bijna niet, kwaliteit staat bij Dijkstra CV voorop! Nog een voordeel, de offerte word gemaakt op basis van foto\'s van de bestaande situatie. Je hoeft dus niet thuis te blijven voor de \"mannetjes\" die de situatie komen bekijken en daarna een dure offerte uitbrengen. Kortom, een aanrader dit bedrijf, ze bestaan nog! Dronten

 122. Ik woon in London en heb volledig via e-mail, digitale foto\'s en youtube de plaatsing van een nieuwe ketel kunnen regelen, inclusief scherpe offerte, voor een woning in groningen. Dijkstra CV is een uitzondering in dat uitvoerige informatie gevraagd wordt over de bestaande installatie voor een offerte uitgebracht wordt om de kosten goed in te schatten. Dit heeft geleid tot een goede oplossing die op korte termijn naar behoren is uitgevoerd zonder verrassingen. Hartelijk dank en tot een volgende keer.

 123. Ik was toe aan een andere cv ketel aangezien de mijne het niet meer deed. Ik heb sommige bedrijven gebeld en een offerte gevraagd, Aangezien ze op mijn dak moesten en dat is 3 hoog was dat voor velen een probleem,NUon vroeg maar liefst 500Euro extra,mijn vriendin heeft de firma Dijkstra gevonden,wat een fantastisch service 1 man keurig werk afgeleverd en op het dak geen probleem,Als dit Radar was zou ik de warme douche geven aan de firma Dijkstra. Nogmaals hartelijk dank, Amsterdam

 124. Bij het internet-zoeken naar Atag cv ketels met rvs warmtewisselaar kwam ik Dijkstra-CV tegen. Ze konden op korte termijn komen (100km). CV is 100 %, goed ingeregeld, met buitenvoeler en high-tech thermostaat. Job werd goed en met plezier gedaan. Geen vooruitbetaling. Nogmaals dank! Castricum

 125. Scherpe prijs, vakkundig geplaatst, volledig volgens afspraak, en het werkt ook nog, wat wil je nog meer? Kortom zeer tevreden!! Sneek

 126. 2 Weken terug door Dijkstra bij ons een Remeha Calenta + een Isense thermostaat geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over de manier waar Dijkstra dit heeft geregeld. Niet alleen prijstechnisch is hij aantrekkelijk maar ook de manier van werken is ons goed bevallen. Had een klein probleempje met het warm worden van enkele radiatoren maar dat hebben we telefonich opgelost. Een aanrader dus!!!!!!!!!!!! Drachten

 127. De beste offerte voor een Remeha Combi CV kwam van Dijkstra CV. Er werden duidelijke afspraken gemaakt naar aanleiding van de foto's van de huidige CV ketel plaatsing. Erg goed dat daarom wordt gevraagd trouwens, daarin zijn ze uniek. De afspraak op de dag zelf verliep zeer goed, er is duidelijk genoeg kennis in huis bij deze installateur. We zijn dan ook erg tevreden dat we in zee zijn gegaan met Dijkstra-CV. De ketel is nu enige weken actief en het draait allemaal gweldig. Ook de aanbeveling voor de juiste thermostaat is goed bevallen. Amersfoort

 128. Na 6 offertes besloten om (Scherpe prijsopgave) door dijkstra-cv een nieuwe intergas ketel te laten plaatsen. Alles keurig volgens afspraak en zeer netjes afgewerkt. Bedankt. Sneek


 129. Op 11 februari heeft Josquin een Atag ketel bij ons geplaatst. Josquin heeft er een mooi stukje vakwerk van gemaakt waarbij hij zeer inventief was in het bedenken van oplossingen voor onze situatie. Doordat hij vantevoren foto\'s van de bestaande situatie had gevraagd was hij goed voorbereid op de klus. Terwijl hij bezig was met de atag hebben een vriend van mij en ik de oude ketel verhuisd naar onze schuur en daar aangesloten - toen Jos klaar was met de Atag heeft hij ons werk gecheckt en er daarna gas op aangesloten. Alles naar grote tevredenheid. Deze man levert waar voor je geld en ik zal hem ook zeker aanbevelen. Toen hij een half uur weg was ontdekte mijn vrouw dat hij zijn tas vergeten was. We hebben hem gebeld en gezocht naar een oplossing. Er bleek een familielid van hem in Arnhem te wonen.Het toeval wilde dat onze buren die avond naar vrienden in Arnhem gingen. Daar is de tas opgepikt. De dag erna heeft Josquin zowel bij ons als bij onze buren een mooi bloemstuk laten bezorgen. Dit had echt niet gehoeven maar zowel onze buren als wij vonden het een leuk gebaar. Nu een week later doet de Atag het fantastisch en vooral de douche is er door de hogere capaciteit van de Atag een stuk luxer op geworden. Wij zitten te denken om de ketel uit te breiden met een zonneboiler en zullen daarbij zeker Josquin weer benaderen. We hebben er alle vertrouwen in dat hij weer vakwerk zal leveren tegen een zeer concurrerende prijs. Mensen, deze man is een aanrader. Emiel van Duijnen Montijn - Zutphen

 130. We hebben een maand geleden een atag cv ketel laten plaatsen, door de fa Dijkstra. De ketel is keurig op afspraak geplaast, netjes en goed gemonteerd. Alles werkt prima.Bedankt !!! Fam.Kooijman Almere.

 131. Ik ben zeer goede tevreden over de plaatsing van de nieuwe ATAG CV ketel. Ik heb Jos een beetje kunnen helpen en daardoor werd het een gezellige dag. Alles werd netjes opgeruimd en al het afval meegenomen. Ik kan iedereen adviseren om met de Fa Dijkstra zaken te doen. Nijmegen

 132. we hebben met plezier jullie de opdracht laten doen ,netjes afgeleverd en we zullen jullie zeker aanbevelen bij derden groetjes fam van delden holwierde

 133. Op 04-01-2011 heeft Dijkstra-CV onze 19 jaar oude ketel vervangen door een Intergas HRE 28/24. Het geheel is zeer vakkundig geplaatst voor een redelijke prijs. Echt een aanrader. Fam. Kuiper, Steenwijk.

 134. Ik had al twee offerte\'s in huis liggen, maar ik twijfelde nog. Ben op zoek gegaan op internet en kwam bij DIJKSTRA-CV. En vergeleken met mijn twee ander offerte\'s kwam DIJKSTRA toch beter naar voren.Na een telefoontje en wat foto\'s opgestuurd van mijn oude situatie, heeft hij op 29 dec 2010 een REMEHA CALENTA CW5 geplaatst. We hebben hem nu ander half week en ben tot nu toe zeer te vreden. Delfzijl

 135. Via internet algauw op Dijkstra-CV gestuit en na een paar andere prijsvergelijkingen tot de conclusie gekomen dat, ook gelet op de ervaringen vam vele anderen, hij een potentieel goede keus zou zijn. In de praktijk is dit uiteindelijk ook meer dan bewaarheid. Op zijn laatste klus van het jaar -24 december- bleek er een lekkage elders in huis te zijn ontstaan (e.e.a. had feitelijk niets met de CV vervanging te maken) en Jos Dijkstra was, ondanks dat hij al nagenoeg klaar was met het eigenlijke werk (prima in orde!), genegen om de lekkage te verhelpen. Mijn oordeel over hem kan niet anders luiden dan dat hij een kanjer is. Chapeau!

 136. Na lang zoeken op het web naar goedkoop en vakkundig montage kwam ik Dijkstra tegen, ik heb een Atag ketel laten plaatsen die ik wou hebben.Het is vakkundig geplaatst voor een redelijke prijs.Wij zijn echt tevreden met Dijstra, Dus voor degene die ook toe is aan een nieuwe ketel raad ik aan naar dijkstra te gaan.Een echte vakman in zijn beroep!!! -Heerenveen

 137. Goede communicatie/advies vooraf, snel en vakkundig geinstalleerd. Dijkstra komt zijn afspraak na (zonder bijkomende kosten etc) Wij zijn tevreden !!!

 138. Op 29 November is door de Firma Dijkstra een nieuwe ATAG A244EC geplaatst. De plaatsing van het apparaat en overige werkzaamheden is vakkundig uitgevoerd en alles is netjes afgewerkt. Na afloop is de oude ketel en overige overblijvselen meegenomen. Een aanrader voor ieder die opzoek is naar een nieuwe CV-ketel voor een eerlijke prijs. -Groningen

 139. Onze ketel was aan vervanging toe en we dachten dat moeten we nog snel voor de winter proberen te regelen. Binnen een paar weken was het te realiseren en stond Jos op de stoep. Snel en vakkundig was de klus geklaard en konden we meteen genieten van onze nieuwe Remeha Calenta 40C. Vakwerk!! en een aanrader voor een ieder. fam. van Rooijen, IJsselstein

 140. De heer Dijkstra heeft in november 2009 bij ons een Atag combi ketel geplaatst,alles tot volle tevredenheid en voor een zeer scherpe prijs.Alles netjes afgewerkt en achtergelaten.Het totaal was iets duurder doordat hij adviseerde een \"filter \"te plaatsen,dit kostte ongeveer 150,00 euro meer. Nu winter 2010 vonden wij toch de cv niet zo heet worden,ondanks dat thermostaat op 22\'C stond.Even een mailtje naar Dijkstra en hij adviseerde om even het filter te spoelen (1 minuut werk)en inderdaad probleem opgelost.Zo blijkt maar weer hoe belangrijk professioneel advies kan zijn.Nogmaals onze dank daarvoor. Met vriendelijke groet, Berend Weers- Assendelft

 141. Binnen 2 weken na aanvraag kon de firma Dijkstra onze nieuwe Remeha plaatsen tegen een tarief waar ik het nergens anders voor ben tegen gekomen. Alles prima in orde. Een aanrader voor wie ook een nieuwe CV-ketel wil. Nieuwe CV-ketel? Kies voor Dijkstra!- Heerhugowaard

 142. Eindelijk was het dan zover, dag zeggen tegen de oude ketel. Het werd wel eens tijd ook. 19 jaar oude Radsom Matador vervangen door \"de beste\" volgens de Consumentenbond. uitgevoerd door Jos zelf! Fantastisch werk. Wij zijn er blij mee (en hij ook denk ik...)Scherpe prijs, goede service, wat wil je nog meer! Groetjes, familie Huizenga, Alkmaar

 143. Op 8 november jl. arriveerde Dijkstra-CV exact op de afgesproken tijd, met zijn zeer compleet ingerichtte bus, bij ons voor de deur om de oude CV-ketel na 17 jaar trouwe dienst te vervangen. Eigenlijk gaat het je toch wel aan het hart, dat een CV-installatie die je al die jaren \"warm heeft gehouden\" als dat gevraagd werd, wordt afgedankt en letterlijk van de muur wordt geknipt. Een beetje een droevig moment eigenlijk. Maar de nieuwe Remeha ketel is zeer vakkundig en keurig gemonteerd en werkt perfect. En zal wrschlk ook zuiniger zijn! Goed werk Jos!! Fam. van Loon, Lelystad.

 144. 2 maanden geleden is door Jos Dijkstra een nieuwe Remeha ketel in ons pand geplaatst. Alles werkt naar behoren en is volgens afspraak uitgevoerd. Wij kunnen bevestigen dat Jos gemaakte afspraken nakomt en dat is in deze tijd niet altijd vanzelfsprekend. Bedankt Jos! Amersfoort 10 November 2010.

 145. Op zoek naar een nieuwe ketel kwamen wij al snel uit bij Dijkstra CV. Aangezien de prijs erg concurrerend was hebben we besloten om onze nieuwe ketel te laten plaatsen door dit bedrijf. Ondertussen hangt de ketel precies 1 week. Jos heeft de ketel snel en vakkundig geplaatst, het is dat we het zo goed pratende konden houden anders was hij nog sneller klaar geweest! Prima bedrijf, zeker een aanrader. Goutum

 146. op 22 oktober is onze oude agpo ketel vervangen door een ATAG A244C. Wat een verschil, een grote op de vloer staande ketel + 80 liter boiler nu vervangen door één compact apparaat aan de wand. Werkzaamheden zijn snel en vakkundig uitgevoerd. Oude Ketel ging retour. Niets dan lof voor deze correcte plaatsing. De ketel werkt overigens uitstekend, is heel stil en geeft snel warmte en warm water, wij zijn zeer tevreden.Ik ben benieuwd of deze ook zuiniger zal zijn in het gasverbruik. Hoofddorp

 147. geen woorden maar daden , dus weer een tevreden klant van de firma Dijkstra. fam. van Eijk
  Almere

 148. Alles naar wens verlopen op di 19 okt 2010 Zouden zo weer een Itergas HRE 36/30 door Jos laten plaatsen een aanrader,voor een ieder die aan een nieuwe cv ketel toe is. Bedankt voor al het goede Groet Dronrijp

 149. 11 oktober 2010 heeft Jos onze 20 jaar oude ketel vervangen voor een nieuwe ketel van Intergas. Ook het oude leidingwerk is vervangen. Van te voren is alles netjes op papier gezet en die afspraken zijn ook nagekomen. Er is prima en vakkundig werk geleverd. Volgende keer zal ik zeker weer zaken doen met Dijkstra-CV! Amsterdam

 150. Op 4 oktober 2010 heeft de firma Dijkstra een c.v.ketel geplaatst en de werkzaamheden zijn vakkundig, vlot en netjes uitgevoerd. De firma Dijkstra beveel ik dan ook van harte aan. Almere

 151. Vorige week heeft Jos bij ons een 15 jaar oude ketel vervangen voor de Atag 244EC. Hij heeft deze werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd, waarbij ook de afwerking etc. prima in orde is. Ik beveel Dijkstra CV dan ook van harte aan. Heerenveen

 152. Onlangs heeft Jos bij ons de oude Nefit Turbo ketel vervangen door een Remeha CW5. Het plaatsen verliep vlotjes en de afwerking is keurig. Er werd netjes gewerkt en Jos is erg inventief in het vinden van goede duurzame ooplossingen. De ketel functoneert geheel naar verwachting en wij zijn blij dat Jos de reis vanuit Heerenveen naar Rheden voor ons aanvaard heeft. Wij bevelem Jos dan ook van hart aan. fam.Wildekamp

 153. Op prinsjesdag heeft Jos bij ons de oude CV ketel vervangen door een nieuwe CV-ketel. Niets dan lof over de snelle en nette installatie. Ook de prijs is zeer scherp. Jos en Cindy bedankt !!! Familie Markslag Hengelo(o)

 154. beste jos, We zijn heel blij met onze nieuwe ketel. Prima werk,snel en netjes aangelegd en nog een onderhoudende dag gehad ook. We zullen ons best doen om anderen in onze omgeving die en nieuwe ketel nodig hebben, dit door jou te laten verzorgen. Nogmaals bedankt en veel succes verder fam tijssens, Amstelveen

 155. Een perfectionist en iemand met plezier in zijn werk. Zo heb ik de heer Dijkstra leren kennen bij de vervanging van onze oude CV-ketel door een nieuwe Remeha Calenta. Kortom, een aanrader! Hans Boers, Vriescheloo

 156. Op 23 augustus jl. heeft Jos Dijkstra bij ons een Remeha Calenta cv-ketel geplaatst.Je kunt zien dat hier een vakman bezig is en als mens komt hij bij ons zeer prettig over.Bij kennissen en vrienden zullen we je van harte aanbevelen.Wij zijn zeer tevreden!!! Groeten R.Guldenaar.

 157. Jos Dijkstra heeft geheel naar tevredenheid een Intergas HRE ketel bij ons vervangen op donderdag 26 augustus 2010. Op basis van zijn offerte bleek dat hij scherp was qua prijs en ook na uitvoering van de werkzaamheden kunnen we niet anders dan vaststellen dat hij de kwalitatief goed werk heeft geleverd. Gewoon een vakman die betrokken met zijn werk bezig is!

 158. Woensdag 11 augustus 2010 heeft Jos een nieuwe ketel bij ons geinstalleerd. Wij kunnen kort maar krachtig zijn wij zijn erg tevreden over Jos en over zijn gedane werkzaamheden ziet er allemaal super mooi en strak uit echt vakwerk heeft Jos geleverd.Nette werkzaamheden voor een nette prijs. Als er mensen vragen of wij een goeie CV installateur kennen zullen we zeker weten Jos aanbevelen. Jos langs deze weg nogmaals bedankt voor de goeie zaken. Richard en Marjan Assen

 159. Woensdag 23 juni jl. heeft Jos bij ons een Atag E325C CV-installatie geplaatst. Alles verliep voorspoedig, maar achteraf bleek er toch iets fout gegaan te zijn. De volgende dag Jos gebeld en deze stond een paar uur later al voor de deur. Helaas had hij niet de juiste onderdelen bij zich, zodat hij de dag daarop nog een keer moest langskomen om het probleem definitief op te lossen. Ik kan niet anders zeggen dat hij een uitstekende service verleent voor een scherpe prijs! Ook als het even tegen zit!

 160. Half Juni 2010 onze ketel vervangen ( Radson ); na 17 jr trouwe dienst.Na wat speurwerk bij Jos Dijkstra uitgekomen. Jos heeft onze ketel ( ATAG ) binnen zo\'n 6 uur vervangen.Doet het perfect. Jos is een harde werker, gaat eerst aan de slag als hij binnenkomt, en dan pas koffie...ha haa...-Goede service, levering, werkt snel en netjes, is duidelijk en klantvriendelijk !!En wat dacht je van de prijs.. Dijkstra kan ik iedereen aanraden.. Den Helder, juni 2010.

 161. Afgelopen dinsdag 29 juni is mijn cv-ketel Nefit vervangen door een Atag ketel. 4 Uurtjes werken en klaar was de klus. Snel en efficiënt vervangen. Via internet heb ik een 6-tal bedrijven benaderd en Dijkstra kwam er voor mij als beste uit. Ik kan een ieder dit bedrijf van harte aanbevelen: snel, efficient, netjes werkend en prima prijsstelling. C.Veltman - Abbekerk (N-H)

 162. 31 mei 2010 heeft Jos Dijkstra bij ons een Atag cv geinstalleerd. Wij zijn zeer tevreden over de prettige manier van werken en het vakkundig installeren van de ketel. de oude ketel heeft hij netjes meegenomen. De prijs/kwaliteitsverhouding was voor ons zeer gunstig. Wij zijn zeer tevreden. Groeten Jonny

 163. 27-5-2010 Heeft Jos Dijkstra een nieuwe Atag cv bij ons geïnstalleerd. Alles verliep op een zeer prettige en vakkundige manier, van offerte tot en met het installeren en opruimen.Dat alles voor een zeer concurrerende prijs. Nu maar afwachten of de energie rekening dit jaar wat lager uitvalt;-) Groeten Jasper

 164. We hebben op 26 april 2010 door Jos Dijkstra een nieuwe Nefit TopLine Compact laten plaatsen, Jos was keurig op tijd,een nette werker, een vakman die nog weet dat de klant Koning is. Alle eer, Fam Groen Almere, 28 mei 2010

 165. Op 22 april 2010 heeft Jos bij ons in Zwolle een Remeha Calenta HR-ketel geplaatst. Zowel over het voortraject als over de uiteindelijke plaatsing zijn we zeer tevreden. Jos doet alles zeer vakbekwaam, werkt netjes en zorgvuldig en is daarnaast ook nog een gezellige prater. Wij zijn dan ook zeer tevreden klanten en zullen Dijkstra -CV zeer aanbevelen bij onze vrienden en kennissen. Joop en Joke Bruininga, Zwolle

 166. Ook wij hebben in april een intergas laten plaatsen door Jos Dijkstra. Alles is prima verlopen, na telefonisch contact hebben we een datum afgesproken en de plaatsing duurde een kleine dag. De ketel bevalt prima!! We raden iedereen aan om met deze installateur in zee te gaan. Aardige vent, prima prijs en eerlijke informatie!!

 167. Ik zal het kort houden, Door Jos is een kleine maand terug een nieuwe CV ketel geplaatst (Intergas) en deze draait als een trein. heel goed afgewerkt. TOP! ga zo door. en je krijgt veel meer tevreden klanten. grt, uit Amsterdam

 168. Klein maandje geleden heeft Jos een nieuwe ATAG ketel bij ons geinstalleerd. Dit naar ALLE tevredenheid. Jos levert topwerk en topkwaliteit. Je kon wel merken dat de ketel van 13 jaar oud het moeilijk had. Het duurt nu met de nieuwe maar een kleine 10 minuten voordat het huis verwarmt is en voorheen was dat dik een uur. Een aanrader aan ieder die een nieuwe ketel nodig heeft. Jos...bedankt!

 169. Op basis van de prijs op de site van Dijkstra gekomen. Snelle communicatie over levering en afspraak. Plaatsing van de ketel was snel en vakkundig. Resultaat: binnen 1 dag een nieuwe cv ketel en alles weer keurig achtergelaten. Goede vent die je met vertrouwen in je huis laat. Ik ben er blij mee!

 170. \'Goede wijn behoeft geen krans\' Deze uitspraak is volledig van toepassing op de geleverde prestatie van Jos Dijkstra m.b.t. het plaatsen van een nieuwe HR.ketel. Jos weet wat relatie-marketing is.!!!! Een echte aanrader!! - Coby en Jan Haak, wo. 14 april 2010

 171. Jos Dijkstra heeft in 1 dag èn de oude ketel en boiler verwijderd èn een nieuwe hr-ketel geplaatst. Anderen rekenden daar 2 dagen voor. Alles werkt prima, dus de prijs/kwaliteit is gewoon goed.

 172. In zee gaan met Jos is een aanrader! Scherpe prijs-kwaliteit, duidelijk in zijn informatie en alles geheel volgens afspraak. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe Intergas HRE 36/30 die hij supernetjes geplaatst heeft. En heerlijk dat hij alle oude \'rotzooi\' meenam. Jos, bedankt! Hartelijke groet, Ben & Yvonne

 173. Geachte heer Dijkstra, Dank voor het vervangen van onze oude ketel door een Remeha Calenta 40 c. We zijn zeer tevreden over de prijs/kwaliteitverhouding. De installatie verliep prima en na afloop werd de oude ketel volgens afspraak meegenoemen.We hopen nog veel plezier van de ketel te hebben de komende jaren. groet fam. Mulder (Hoofddorp).

 174. Beste Jos, Ook ik ben een zeer tevreden klant! Goede informatie en prijsafspraken en alles is keurig afgevoerd en opgeruimd. Ik kan dit bedrijf iedereen aan raden! Nogmaals hartelijk bedankt en veel succes verder. Annelies van Zwieten.

 175. Conform hetgeen we hadden afgesproken, heeft Jos Dijkstra onze oude Vaillant 242 cv ketel weggehaald en vervangen door een Remeha Calente HR 40C met iSense-kamerthermostaat. Een en ander is tot onze volle tevredenheid geschied. We kunnen hem dan ook van harte aanbevelen, zowel qua prijs als vakmanschap. Jos goede zaken verder. Fam. J.H.Pieket IJsselstein (Utrecht)

 176. Goede informatie, afspraken en prijs vooraf, snel geplaatst, direct betaald en keurige afvoer van de oude CV. Een aanrader voor een ieder die voor een goede prijs en plaatsing gaat en andere praatjesmakers links wil laten liggen. Bedankt. mvg. J.H.Puite te Amersfoort

 177. Hallo Jos, ik wil jou via deze weg nogmaals hartelijk danken voor de perfecte service die je verleend hebt. wanneer je op deze manier doorgaat zul je het nog drukker krijgen, mond op mond reclame is de beste reclame. succes verder en groetjes van de familie koning

 178. Hardstikke bedankt voor het weghalen van mijn oude ketel en boiler. Mijn nieuwe ATAG ketel werkt uitstekend en alle lucht is inderdaad vanzelf uit de leidingen verdwenen nu. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Zeker aan te bevelen. Zal ik dan ook beslist doen!

 179. Heel veel dank voor het verwijderen van ons oude CV en het installeren van de Bosch Compact ketel. We hebben vooraf duidelijke uitleg gekregen op onze vragen om uiteindelijk tot een goede keuze van een nieuwe CV te komen. We zijn erg tevreden over uw werkzaamheden het is allemaal netjes en vakundig gebeut. Super bedankt!

 180. hoi Jos, je hebt geweldig werk geleverd met de plaatsing van onze nieuwe cv-ketel! Na wat heen en weer bellen en e-mailen wist jij wat mijn wens was en wat ik kon verwachten, en zijn onwijs blij met het resultaat. Het was een lastige klus,heel erg bedankt dat je het hebt aangedurft. En wat ons betreft.....je bent een kanjer. joke messemaker den haag 7 maart 2010

 181. Hallo Jos, je hebt vorige week bij ons in Zoetermeer, een Remeha Calenta CW5 met ISense geplaats, en daar zijn we erg tevreden over en je hebt netjes en vakbekwaam gewerkt, en je was goed in de om gang. En met de prijs ben je echt een topper, ga zo door. Ik zal je aanbevelen bij de andere mensen.

 182. Jos, Ik ben zeer tevreden over mijn Calanta 28C met iSense!. En ik jou nog bellen op de terugreis met de veronderstelling dat hij het niet deed! zo stil is hij. Opmerking Jos; Kijk maar uit de schoorsteen, als je rook ziet dan doet hij het. hahaha, Jos super bedankt voor de goede service en prijs / kwaliteitsverhouding, ik kan je zeker aanraden en ga dat ook zeker doen.

 183. Jos heeft 1 februari bij ons de Remeha Calenta 28C met iSense klokthermostaat geplaatst. Dit alles tot grote tevredenheid. Het begon al tijdens het telefonische contact. Daarbij kreeg ik een uitstekend advies van Jos waardoor ik nu voor onze woning de juiste ketel heb en niet voor een duurdere ketel heb gekozen. Alles is conform de afspraken uitgevoerd. Perfecte service. Profesioneel werk en een uitstekende prijs. Bovendien is Jos een uiterst aardig persoon. Wat mij betreft hoeft u niet te twijfelen als u overweegt om met Jos Dijkstra in zee te gaan. Gewoon doen.

 184. Op 15 januari 2010 heeft Dijkstra bij ons een nieuwe HR CV-ketel geplaatst (Remeha Calenta 28C met iSense klokhermostaat). Eindconclusie: vakkundige installatie,uitstekende prijs/kwalteitverhouding en een fluisterstille ketel. Alle afspraken zijn conform uitgevoerd. Dijkstra nemen dus!!! Sietze de Vries

 185. Op 13 januari heeft Jos bij mij een Junkers VR ketel vervangen door een nieuwe Intergas HRE36/30 ketel. Ondanks dat de 15 jaar oude Junkers VR ketel altijd zonder problemen heeft gewerkt wilde ik graag een ketel die gebruik maakt van de nieuwste technieken. De ketel doet nu ruim een week zijn plicht. Jos heeft de ketel keurig geplaatst en getest. Wie overweegt een nieuwe ketel aan te schaffen is op de juiste plaats bij Dijksta CV. Een professionele installatie en een lage all-in prijs. 22-01-2010

 186. Op 7 januari 2010 heeft dhr. Dijkstra onze 16 jaar oude Nefit Turbo ketel vervangen door de Remeha Avanta 28C met een iSense klokthermostaat. De werkzaamheden werden op correcte wijze uitgevoerd. De heer Dijkstra heeft zijn vakmanschap ruimschoots aangetoond. Het offertetraject verliep op een plezierige wijze en ook de prijs/kwaliteit verhouding is goed gebleken. De oude ketel is keurig door dhr. Dijkstra afgevoerd en de verdere afhandeling was eveneens correct. Dhr. Dijkstra is absoluut aan te bevelen. Fam. van der Laan, Siddeburen, 16-01-2010

 187. Vandaag is het een week geleden dat Jos Dijkstra een Remeha Calenta 28c met iSense klokthermostaat heeft geplaatst ter vervanging van onze oude VR ketel. De klus is prima geklaard en Jos is een gezellige vakman waar je ook nog een leuk praatje mee kan maken. Voor een kleine meerprijs heeft Jos 2 ontluchtingspotten geplaatst op het hoogste punt in de leiding, daar bleef dus altijd lucht in zitten en daarbij altijd een stromende radiator. Sinds vorige week hebben we geen enkele radiator meer gehoord. Ook houdt de nieuwe ketel het huis super stabiel op temperatuur. De thermostaat wijkt nauwelijks af van de ingestelde temperatuur. Klasse!! Mocht er nog iemand mij vragen om advies, dan zal ik je van harte aanbevelen!

 188. Op de dag na de eerste sneeuwval van deze winter (do. 17-12-2009) heeft Jos Dijkstra mijn 15 jaar oude Agpo Ferroli VR-ketel vervangen door een Nefit TopLine HRC 25 CW4 + Moduline 300. Petje af dat de afspraak gewoon kon doorgaan ondanks de sneeuw waardoor m.n. het dak lastig te bereiken was. Ben zeer tevreden over het mailcontact in het offertetraject, de totstandkoming van de afspraak en de wijze van uitvoering van het werk en, last but not least, over de nieuwe (veel stillere) ketel die tot nu toe prima aan de verwachtingen voldoet. Jos: nogmaals bedankt!

 189. Op 28 december heeft dhr. Dijkstra bij ons een Remeha Calenta 28c met iSense klokthermostaat geplaatst en de oude VR ketel verwijderd en afgevoerd. De installatie is vakkundig en naar volle tevredenheid uitgevoerd, en voor een prima concurrerende prijs. Echt een aanrader!

 190. dhr.dijkstra heeft op 24 dec. de calenta 40c geplaatst. oude installatie verwijderd en de nieuwe keurig geinstalleerd. prijs/kwaliteit prima. Ik kan Dijkstra aanbevelen. Prima vakman.

 191. Afgelopen week heeft Dhr, Dijkstra bij ons een Atag-ketel geplaatst. Alles is zeer netjes en vlot geïnstalleerd. Alle rommel is nadien netjes opgeruimd en afgevoerd.

 192. We hadden reeds een afspraak om onze ketel te vervangen, toen de oude ketel het opgaf.De heer Dijkstra heeft toen iemand kunnen regelen die de ketel eerder kon plaatsen. We hebben niets dan lof over de plaatsing en zijn blij met Dijkstra Cv in zee te zijn gegaan. Ook de vervanging van J.Dijkstra ; overigens ook Dijkstra( E) heetend heeft uitmuntend werk verricht.

 193. Prima werk geleverd! Goede prijs-kwaliteit verhouding.

 194. Dhr. Dijkstra heeft bij ons een Remeha Calenta 28C inclusief een iSense klokthermostaat geplaatst, leidingen omgelegd en radiator aangesloten. Een klein probleem bij aansluiting van de radiator is meteen volgende dag verholpen. Oude ketel en rommel meteen opgeruimd. Prima dus!

 195. Dhr.Dijkstra heeft bij ons een Atag A244C met Atag EaZy thermostaat geplaatst voor een zeer scherpe prijs en naar volle tevredenheid.En alles netjes afgewerkt.Jos ga zo door kwaliteit is de beste reclame.Bedankt van: h.huygen, hollandscheveld

 196. Dhr Dijkstra heeft bij ons een Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24 CW4 geplaatst met een Honeywell Chronotherm Vision Modulation thermostaat. via het internet kwam ik bij dhr. Dijstra terecht, Hij is volgens mij de goedkoopste en levert kwalitatief hoogstaand werk en advies af. jos nogmaals bedankt en groeten van: willem van den Bedem, IJsselstein

 197. Jos Dijkstra is een absolute vakman waar je ook nog een leuk gesprek mee kunt hebben. Wij zitten er met de nwe Atag weer warmpjes bij deze winter. Groet, Evert-Jan Jurgens, Utrecht

 198. Vorige week heeft Dhr. Dijkstra (Jos) bij ons een Nefit ProLine HRC 24 CW4 met Nefit Moduline 100 thermostaat geplaatst. Dit nadat wij na enig speurwerk op het internet uiteindelijk door de prijs en recensies bij hem terecht waren gekomen. Om 08:15 stond hij netjes voor de deur en ging al snel aan de slag. Vòòr de eerste koffie was de oude ketel al geheel verwijderd, en om 13:30 zat de nieuwe er mooi en strak in, en reed hij weer weg. Dhr. Dijkstra is een nuchter vriendelijk persoon die weet hoe het moet, zeker een aanrader!

 199. Eind augustus is bij ons een Intergas Prestige geplaatst. Hierover zijn wij zeer tevreden. Dhr. Dijkstra had behoorlijk wat werk omdat er een grote boiler 2 trappen naar beneden getild moest worden. Hij heeft alles zeer vakkundig en netjes gedemonteerd en gemonteerd. Nogmaals bedankt.

 200. De heer Dijkstra heeft bij ons een Bosch combiketel geplaatst, naar volle tevredenheid. Hij is een echte vakman die het geheel netjes en keurig werkend oplevert.

 201. Dhr. Dijkstra heeft bij ons een Remeha Calenta geplaatst met een I-sense klokthermostaat. Wij hebben meerdere offertes opgevraagd, maar deze was ronduit het goedkoopste, ondanks dat wij midden in het land wonen. De service was gezellig en prettig. Al het oude materiaal wordt afgevoerd. Het werk wordt vakkundig afgeleverd. Nogmaals bedankt! We zijn er erg blij mee.

 202. Bij ons is een nieuwe Remeha Calenta geplaatst. Tezamen met thermostaat was hij op dat moment de goedkoopste van Nederland. Om half negen stond hij bij ons voor de deur. Hij heeft zelf alles gedaan. Geen gezeur over het naar beneden slepen van de oude ketel, maar gewoon doen. Alles is snel en vakkundig geplaatst. Daarnaast is hij in de omgang een plezierig mens, die gewoon met beide benen op de grond staat.

 203. Eind Juni een Intergas ketel geplaatst, dit zeer snel en vakkundig gedaan. Oude ketel mee retour genomen. Hij is bij iedereen aan te raden Gerrit

 204. Eind Juni 2009 heeft de heer Dijkstra een Rehema Avanta bij ons geinstalleerd, in Groningen. De heer Dijkstra is een echte vakman met plezier en passie in zijn werk. Mijn vrouw en ik zijn super tevreden, en hij is ook een heel vriendelijke man. Nogmaals bedankt Jos, groeten van Reinhard & Joyce.

 205. Eind februari 2009 heeft dit bedrijf een cv ketel Itho. Graag wil ik nu nogmaals reageren, omdat je na een paar weken een betere conclussie kan maken. Ik ben nog steeds erg positief over de geinstalleerde cv-ketel en denk met plezier terug aan de goede service en installatie van Jos. Groet, Harm-Jan

 206. Bij ons op de Kortrijk 103 in Amsterdam heeft Jos een nieuwe Bosch ketel geinstalleerd. Perfect gedaan en de oude ketel meegenomen. De nieuwe ketel werkt als een zonnetje! We zijn zeer tevreden en zullen hem dan ook van harte aanbevelen in onze buurt. Wat ook gezegd mag worden is dat Jos altijd bereikbaar is voor vragen!! Nogmaals bedankt

 207. Deze week heeft de heer Dijkstra bij ons een cv-ketel van Itho geplaatst. Hierbij wil ik u bedanken voor de goede service en nauwkeurigheid. Zelfs na plaatsing heeft u de hoeveelheid tapwater per liter gemeten op de belangrijkste kranen en een uitgebreide uitleg over de werking van de cv-ketel. Tevens heb ik een onderhoudservice bij Dijkstra genomen. Nogmaals bedankt!! Groetend, Harm-Jan en Gwen Heeringa

 208. Jos heeft bij ons 19 januari jl onze oude cv ketel vervangen door een nieuwe Bosch cv ketel, een wereld van verschil kan ik wel zeggen deze cv ketel doet geruisloos zijn werk dat kon je van de oude niet zeggen. Alles is perfect aangesloten en geinstalleerd, wij zijn zeer tevreden! groetjes erik en miriam, Sneek

 209. Hoi Jos Bedankt voor het plaatsen van onze nieuwe cvketel. Zeer zeker een aanrader voor andere die graag een nieuwe cvketel want de vakman herken je zo in hem. Groetjes Anita

 210. josquin heeft op 5-2-2009 bij ons de oude ketel vervangen voor de nieuwste bosch hrc 35 en ik kan heel kort zijn.Hij is absoluut een vakman die keurig werk heeft afgeleverd ,wij zijn heel erg blij dat we met josquin in zee zijn gegaan nogmaals bedankt josquin