Aanbieding:Contact:

DIJKSTRA-CV
Heerenveen
: info@dijkstra-cv.nl

: 06-42732555

KvK nr: 01110150

Algemene voorwaarden


Thermostaten

Nefit Easy thermostaat

De Moduline Easy is de eerste slimme thermostaat die alleen maar voordelen heeft. U krijgt niet alleen een stijlvol design en bediening op afstand via een app. U krijgt ook de ideale hulp bij energiebesparing, want de Easy is zelflerend en bespaart extra dankzij geavanceerde aanwezigheidsdetectie via smartphones. Dat alles krijgt u zonder contract of abonnementskosten. Bovendien is de Easy eenvoudig te combineren met elk merk cv-ketel. (Via een connect adapter verkrijgbaar vanaf december 2013) De Easy past niet alleen bij elke cv-ketel maar ook bij elke woonstijl. Het zwartglazen display licht pas op als u in de buurt komt. De temperatuur veranderen en switchen tussen handbediening en klokprogramma doet u eenvoudig met aantippen of swipen. De Easy is eenvoudig te monteren. En heeft u een recente Nefit ModuLine thermostaat? Dan is vervanging door de Easy letterlijk secondenwerk. Daarna maakt de slimme Easy het u helemaal gemakkelijk. Hij leert uw dagelijkse routine kennen en stemt het warmte- en warmwatercomfort automatisch af op uw dagritme. Ook als u buiten de deur bent heeft u controle over het comfort in huis. U kunt zien hoe warm het thuis is en gaat u eerder of later naar huis dan anders, dan zorgt u op afstand voor de juiste temperatuur.

€Prijs op aanvraag
 
Honeywell Touch

Intelligente techniek
De nieuwe generatie OpenTherm cv-ketels vraagt om een nieuwe generatie klokthermostaten. De universele werking wordt bewezen door het OpenTherm-testrapport, waaruit blijkt dat de Chronotherm Touch Modulation moeiteloos communiceert met elke modulerende cv-ketel op de Nederlandse markt door het Smart Power OpenTherm protocol

€Prijs op aanvraag
 
Honewell Chronotherm Wireless Modulation, CMT957

Al geruime tijd was er een groeiende vraag uit de markt naar een draadloze modulerende thermostaat. Met de Chronotherm Wireless Modulation komt Honeywell aan die wens tegemoet. Deze klokthermostaat kan op elke gewenste plek in de woning worden geplaatst en stuurt toch de OpenTherm-ketel optimaal aan voor extra rendement.

belangrijk
Voor het toepassen van een draadloze thermostaat dient er een extra wcd, bij de cv-ketel, aanwezig te zijn

€Prijs op aanvraag
 
Honeywell Chronotherm Wireless, CMT927

De juiste temperatuur op de juiste plaats. Dat kan met de Chronotherm Wireless. Omdat deze Chronotherm draadloos communiceert met uw cv-toestel, kunt u hem op de plek in huis plaatsen waar u de temperatuur optimaal geregeld wilt hebben. En of dit nu aan de muur is of op tafel; dankzij de handige, meegeleverde standaard bent u hierin volledig vrij!

belangrijk
Voor het toepassen van een draadloze thermostaat dient er een extra wcd, bij de cv-ketel, aanwezig te zijn

€Prijs op aanvraag
 
Chronotherm CMT907

De Chronotherm is de zelfdenkende, 2-draads klokthermostaat die geschikt is voor elk 24 V cv-toestel. Deze thermostaat is batterijgevoed en kan om te programmeren van de wand worden genomen. U kunt zes periodes per dag vrij programmeren. En hij beschikt over een unieke vakantie- en timerfunctie.

€Prijs op aanvraag
 
Honeywell Round

• Eenvoudige en gebruikersvriendelijke bediening door verdraaiing van de instelring.
• Op een halve graad nauwkeurig instelbaar.
• Groot scherm dat informatie geeft over de heersende ruimtetemperatuur.
• Vlamsymbool in het scherm geeft aan wanneer er warmtebehoefte is.
• Werkt zonder batterijen, voeding vindt plaats via het cv-toestel.
• Zwakstroom (24 Volt) aan/uit-regeling.
• Eenvoudige montage, past op montagegaten van de bekende Honeywell Round en op een inbouwlasdoos.

€Prijs op aanvraag